LAYERS IS EEN TOEKOMSTBESTENDIG HUISVESTINGSCONCEPT.

Met LAYERS creëren wij flexibele ruimtes in de Randstad voor jouw onderneming in een community van hardwerkende en creatieve ondernemers.

“Het realiseren van de volgende generatie huisvestingsmogelijkheden voor jouw bedrijf is onze ambitie”

LAYERS is een ontwikkeling van RVE Vastgoed. RVE is een zelfstandige private investeerder met een focus op value add vastgoed. Het is een jong bedrijf met een indrukwekkende trackrecord, opgebouwd met de aankoop van woningen, bedrijfspanden, kantoren en onroerend

Goed in specifieke marktsegmenten als herontwikkeling en grond, zowel single assets als portefeuilles. Met een kwantitatieve focus hebben wij ons gespecialiseerd in value add vastgoed en onze naam gevestigd in een markt waar ruimte was voor vernieuwende ideeën en het verleggen van grenzen.

“Het realiseren van de volgende generatie huisvestingsmogelijkheden voor jouw bedrijf is onze ambitie”

LAYERS is een ontwikkeling van RVE Vastgoed. RVE is een zelfstandige private investeerder met een focus op value add vastgoed. Het is een jong bedrijf met een indrukwekkende trackrecord, opgebouwd met de aankoop van woningen, bedrijfspanden, kantoren en onroerend goed in specifieke marktsegmenten als herontwikkeling en grond, zowel single assets als portefeuilles. Met een kwantitatieve focus hebben wij ons gespecialiseerd in value add vastgoed en onze naam gevestigd in een markt waar ruimte was voor vernieuwende ideeën en het verleggen van grenzen.