VEEL GESTELDE VRAGEN

Voor LAYERS Amsterdam geldt een minimale huurtermijn van 3 jaar. LAYERS Haarlem is alleen te koop.

Ja, bij verhuur geldt een opzegtermijn van 12 maanden

Ja, er is een actieve en verplichte Vereniging van Eigenaren, deze zorgt voor een goede opstalverzekering, een meerjarig onderhoudsplan, het aansturen van de beheerder. Door middel van een actieve VvE is er zekerheid dat het terrein goed onderhouden wordt en dat het terrein er altijd netjes uitziet.

Er is een optielijst beschikbaar voor de afbouw.

Naast een aankoop- of huurprijs betaalt u een maandelijkse servicebijdrage. Deze servicebijdrage is onder andere voor het schoonhouden van het terrein, gemeenschappelijke en algemene ruimten, het groen onderhoud, gebruik van gemeenschappelijke ruimten, goederenlift, personenlift, dakterras, verbruik elektra en water in de gemeenschappelijke en algemene ruimte op het complex.

Wij hanteren BVO (Bruto Vloer Oppervlakte) voor de berekening van het oppervlakte.

Ja, er is een opstalverzekering via de verenging van eigenaren geregeld. 

Nee, een eventuele inboedelverzekering moet door de huurder of koper zelf worden afgesloten.

De units in Haarlem worden casco opgeleverd. De technische omschrijving is leidend voor de oplevering. Er is een optielijst beschikbaar voor de afbouw.

De units in Amsterdam worden casco plus opgeleverd. De technische omschrijving is leidend voor de oplevering.

Ja, er is reeds door de ontwikkelaar een wateraansluiting met eigen meter voor u verzorgd. Deze aansluiting en meter zijn niet in de casco verkoopprijs inbegrepen. De aansluitkosten worden 1 op 1 aan u doorbelast.

Ja, er is reeds door de ontwikkelaar een elektriciteitsaansluiting met eigen meter bij Liander voor u verzorgd. Deze aansluiting en meter zijn niet in de casco verkoopprijs inbegrepen. De aansluitkosten welke Liander hanteert worden 1 op 1 aan u doorbelast. De units in Amsterdam worden opgeleverd met een basispakket. 

Ja, het terrein heeft een uitstekend lichtplan, alle units hebben een lichtpunt aan de gevel.

De units zijn voorbereid voor een toilet. Frames Amsterdam is voorzien van een basispakket. 

Ja, als gebruiker van een unit kunt u 24 uur per dag in uw unit.

Ja, indien u de unit heeft gekocht, mag u de unit verhuren (u mag de unit niet ‘onder’ verhuren indien u de unit van ons huurt). Voor meer informatie kunt u kijken op de pagina beleggen.